Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
Verden rundt

Alle klubber i DK
DOF
O-service
Biathlon Orientering
MTB-O
Find Vej I...
WinSplits Online
Orienterare.nu
SOFT
OPN
NOF
World Of O
IOF
Alle verdens forbundOrienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
Software
 

Her finder du en samling af links til orienteringsløbsrelateret software. Hvis du savner et link på listen nedenfor, så send en e-mail til


Catching features
Det til dato mest imponerende 3D-orienteringsspil. Grafisk flot og med sjovt og realistisk gameplay. Gratis begrænset version.

Condes - banelæggerens værktøj
Program til brug for banelægning, udskriving af kort, baner og postbeskrivelser.

Divisionsmatchberegning
Bruges til beregning af resultater jf. reglementet på baggrund af løbsdata fra løbsprogrammet.
Bruges ligeledes til at beregne og opdaterer kredsresultater i O-Service.

DOMA - digital orienteering map archive
Opret dit egen online kort-arkiv. Kræver en hjemmeside som kører PHP samt MySQL. Bruges af over 2.000 bruger, som i alt har over 40.000 o-kort liggende!

E-Results
Løbsafviklingsprogram, som kan både afvikle med Emit og Sportident. Lite version til mindre stævner, gratis. Pro version - som kan klare alle slags løb. Også oversat til dansk.

Emit Filter
Hjemmeside som kan konvertere Emitstræktidsoversigter til et mere sammenligningsvenligt format. (obs. antal poster er lig antal poster på banen plus 1 (mål opfattes som en post))

Excel-træningsdagbog
Træningsdagbog udviklet til Excel, holdes løbende opdateret. Gratis.

HELGA orienteering Software
Belgisk udviklet program til løbsplanlægning og -afvikling med Emit. Programmet er udviklet med MS Access.

Livelox
En tjeneste som lader dig sammenligne orienteringsløb med familie, venner og konkurrenter. Registrere din rute med mobilappen eller upload sporet fra dit GPS-ur efter løbet.
Som arrangør af orienteringsløb eller -træninger kan du uploade kort og ruter til Livelox for at lade tilskuere følge deltagerne i realtid og lade deltagerne sammenligne sine vejvalg efter løbet.

MeOS - ett Mycket Enkelt Orienteringssystem
Svensk udviklet program til løbsplanlægning og -afvikling med SportIdent. Programmet er meget let og kan bruges både til træninger og løb.

O-clipart
I den første udgave af orientering.dk fantes en samling af animationer, baggrundsbilleder, figurer og ikoner med o-tema. Denne samling ligger stadig på serveren og kan findes her. Det er frit at anvende grafikken på din hjemmeside.

OCAD - korttegnerens værktøj
Software til korttegning. Her kan du også hente en Viewer-version, som du kan bruge til bare at se og printe o-cad kortfiler med.

OpenOrienteering Mapper
Software til korttegning. Open Source og gratis.

Opmål løberute
Simpel og overskuelig side til opmåling af løberuter. Mulighed for at dele ruter med andre samt holde styr på sine løberuter mht. tid og distance.

Purple Pen
Banelægsningsværktøj. Gratis.

QuickRoute
QuickRoute er et program som giver dig mulighed for at vise en rute fra en GPS-enhed, f.eks. et GPS-ur, på et orienteringskort. Du kan herefter gemme som et billede, eller få vist ruten i Google Earth.

SportSoftware online
Tysk løbsafviklingsprogram, som kan både afvikle med Emit og Sportident.

Sports Tracker til mobil
Et program, der måler hvor man har løbet via GPSen i sin mobil. Husk det kræver en mobil med GPS.

tTiMe
Simpelt program til at lave startlister, resultater og mellemtider fra EMIT-filer.

Winsplits Online
Tjeneste for upload og visning af stræktider fra orienteringsstævner.

Ækvitid - vejvalgssjov
Ækvitid finder de hurtigste vejvalg i skoven. Det gøres med udgangspunkt i løberens egne kilometertider i forskelligt terræn og højdekurverne. Programmet viser også steder i skoven, hvor flere vejvalg mødes. Programmet er gratis.


 

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb