Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Mange klubber har efter sigende oplevet en tilgang af børn og unge. Derfor forsøger vi nu at genoplive børnestafetten til Nytårsstafetten 2018, så hvis jeres klub kan samle 3 børn (op til H/D12) skal I være meget velkomne d. 8. januar.
For at gøre det så fleksibelt af hensyn til eventuel skygning er der fri starttid (Put & Run) mellem kl. 11:00 – 12.30 for alle 3 ture. Det er således ikke et krav at turene løbes i umiddelbar forlængelse af hinanden. De 3 løbers individuelle tider lægges sammen til holdets samlede tid.
1. tur ca. 2.5 km, begynder
2. tur ca. 3 km, let
3. tur ca. 2.5 km, begynder

Ses vi?

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: vukevarecu

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.