Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg er meget enig i, at vi skal have en langt højere selvjustits, og at vi også bør prikke regelbrydere på skulderen, når de - måske ubevidst - løber gennem et forbudt område. Det er heller ikke nødvendigvis dem, der skal have karantæne mod at deltage i sprintløb. Men en offentliggørelse i resultatlisten om, at de er diskvalificeret for at løbe gennem forbudt område er en passende sanktion i første omgang.

Samtidig bør der også følge en instruks med om, hvordan man opfører sig til sprintløb og en kraftig påmindelse om, hvad de enkelte signaturer på kortet betyder. Især den olivengrønne og den sort-grønne farve er særdeles vigtige at påpege vigtigheden af at forstå og opfatte korrekt.

Men jeg har også fået refereret, at der ved et tidligere sprintløb har været en løber, der var kommet ud på et uheldigt vejvalg, havde mast sig gennem to private haver for at undgå en alt for stor omvej hen til posten. Her mener jeg, at overtrædelsen er så grov, kalkuleret og bevidst, at det bør medføre en karantæne fra at deltage i sprintløb i en given periode, hvis beviserne mod vedkommende er overbevisende.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.