Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Anden Synsvinkel:

Det er ikke de løbere, der uforvarent kommer til at forvilde sig ind i et forbudt område, jeg sigter efter. Her må det række, at arrangørerne disker vedkommende hvis det bliver opdaget.

Jeg sigter efter de løbere, der åbenlyst og mod bedre vidende overtræder reglerne ved at løbe gennem forbudte områder. Det kan være at skære genvej gennem et blomsterbed eller have, mase sig gennem en hæk, springe over en mur eller andre episoder, der kan være med til at skade sportens omdømme.

Her mener jeg, at handlingen er så bevidst, at det må have konsekvenser for løberen. Selv om man er presset og stresset under et løb og hjernen måske tager nogle irrationelle beslutninger, så bør det stadig være åbenlyst for enhver, at man ikke løber gennem en have, tramper blomster ned i et offentligt blomsterbed eller ødelægger en hæk for at spare otte meter ekstra løberute.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: duffossuto

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.