Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Det synes mig rigtigt, at den nuværende struktur ikke giver den bedste udnyttelse af de løb, der er på terminslisten. Så bestemt værd at overveje ideen om et format, hvor klubberne arrangerer for hinanden i samme division (som så nok skal være lidt større end tilfældet er nu).<... Selv om jeg er ganske enig (med lvj m.fl.) i, at man skal være varsom med at lave gentagne, ugennemtestede, ændringer - særligt i en sport som vores med begrænset offentlig eksponering, hvor ændringer kan give et frafald af eksisterende støtter på kort sigt, mens det kan tage lang tid at udfolde et evt. potentiale for rekruttering af andre.>Kunne man mon med fordel kombinere det eksisterende og det foreslåede format - fx sådan at:- 4 klubber i førstedivision har pligt til at tilbyde et løb hver (pr. år)*- Yderligere 3 klubber laver et divisionsløb- Førstedivision afgøres over 7 matcher (hvor hver klub deltager i 6 og arrangerer 1)- Øvrige divisioner afgøres over fx 4 matcher (der altid kan vælges så ingen i divisionen er arrangør)*Førstedivisionsklubber, der af særlige grunde, som fx arrangement af store mesterskaber kan naturligvis fint udlicitere/lave samarbejdsaftaler om forpligtelsen - de kan blot ikke score point i den ene match.?P.S. Stor ros til EL for at vove pelsen med et spændende oplæg - og til flertallet af kommentatorer for at optage det i konstruktiv, omendskønt ikke ukritisk, ånd.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tovuvemopi

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.