Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Der er mange årsager til at bredden i H21 ikke er særlig stort. For 15-25 år siden skulle mange løbe rigtig godt i mange løb for at kunne deltage i DM Lang i H21. Det er ikke helt tilfældet i dag. Børnene årgangene for H21 løberne er noget mindre end for 15-25 år siden (min påstand), der er stor konkurrence fra mange andre idrætsgrene, det skal være hurtigt og nemt at dyrke motion (det kan vi vist ikke leve op til, hvis vi ønsker en stor bredde), vi har ikke noget B-landshold mere eller kredselite. Der er for få på landsholdet og for lille konkurrence. Der skal mere fokus på de 17-20 årige, da de pt. falder ud af sporten. Der skal mere fokus på de 21-25 årige, da de også falder ud af sporten. Måske DOFs venner kan hjælpe med en mere målrettet indsats for de 17-25 årige. Jeg tænker ikke kun på de bedste, men de næstbedste og dem under. OP var i sin tid god til at få de næstbedste og dem under til at blive bedre, så de kunne presse de bedste endnu mere. Vi skal gøre noget nu, hvis vi ønsker medaljer i fremtiden.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: poleninodd

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.