Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Det er et dårligt argument at VTR kun koster 30 kr.
De vælger jo også at de ikke vil betale løbsafgift og dermed deltage i fællesskabet.

Det der mangler er i min optik nytænkning. Vi gør som vi altid har gjort, og tænker på ingen måde på at samfundet omkring vores lille sport ændrer sig. Og hver gang der bliver forslået noget nyt står de første 20 mand klar til at skyde det ned - bare fordi det er nyt og anderledes. Det gælder både i forhold til konkurrencestruktur, løbsform, tilbud til de unge, ny teknik osv.

Hvis vi formår at skabe et attraktivt produkt til de åbne løb kommer der også flere til dem, og så er de også mere tilbøjelige til at tage til DM'er så vi får en bredde igen.

...med mindre o-løbs motionister er markant anderledes tænkende end motionister i mange andre sportsgrene...

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: savuqiviqo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.