Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Alle og enhver kan købe kort af o-klubberne / Korttegnerne.
Der er jo mere eller mindre en fast pris som gælder både spejdere, ro-klubber, adventureracere osv.
Men da kortprisen stort set er den eneste udgift, ud over plastlommen og det minimale slid på skærme mv. så synes der intet problem at være i den retning.
Desuden står det jo ALLE frit for selv at gå igang med at tegne, eller at søge fonde, etc, etc. og hyre de samme ukrainske eller baltiske korttegnere som mange DOF klubber benytter sig af.

Skovtilladelser til statsskovene foregår på naturstyrelsens hjemmeside, og så længe det er "små" arrangementer og "kun" et par gange om året i hver skov plejer der ikke at være problemer.
Til de private skove kan det være mere besværligt, men min erfaring er at det trods alt er de lokalkendte der snakker den rigtige "dialekt" der har lettest ved at forhandle aftaler med de private lodsejere. Jeg har MEGET sjældent oplevet at det er gjort fra centralt hånd, med mindre vi snakker MEGET store arrangementer, og som sagt er min påstand at rigtigt mange motionister / bredde løbere er ret ligeglade med arrangementets størrelse.

Jeg tror bare ikke på ideen om at DOF skal være et nyt "SKATTEVÆSEN", som skal indkræve og omfordele midler imellem klubber, kredse og landsholdsaktiviteter.
DOF har jo IKKE monopol på at løbe rundt i skovene efter kort og kompas, ligesom DBU ikke skal blande sig i hvordan der spilles fodbold i den lokale skolegård, eller villakvarter.
Landsholdsprofilerne hos DBU har med GARANTI også spillet fodbold igennem deres opvækst, udenfor DBU regi og DBU søger jo ikke ligefrem at bekæmpe muligheden for at drenge og piger kan blive bidt af sporten i skolegården eller villakvarteret.
Netop derfor bør DBU IKKE søge at bekæmpe de billigere alternativer, med mindre man da har et ønske om at gøre O-sporten en seriøs bjørnetjeneste (i den negative betydning).

Har igen idag været ude og løbe et fantastisk VTR løb i en dejlig forårsskov ved FAKSE LADEPLADS til 30 kr. Et løb hvor man netop IKKE skulle tilmelde sig måneder i forvejen, men kan vente med at tage beslutningen til samme dag. Man skal bare have 30 kr med i lommen og ALLE virker til at være glade bare for at have kort i hånden og finde poster i den smukke forårsskov. (Den slags er nemlig også orienteringsløb)!)

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: fihecuhudd

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.