Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
I mine øjne er det ikke noget problem, at reglerne i en klubkonkurrence OGSÅ (men ikke kun) belønner klubber, der stiller med mange løbere (man kunne fx fint tilføje, at alle gennemførende løbere giver ét point, så ingen føler sig undværlige).

Problemet er nok heller ikke vægtningen af unge, gamle og elite - den præcise vægtning kan naturligvis altid diskuteres, men den rammer nok overordnet ikke helt skævt i hverken de gamle eller de nye regler.

Det helt store problem i mine øjne er, at pointfordelingen er smurt ud på så mange forskellige klasser, så den enkelte klasse har så få løbere at det for langt de fleste løbere nærmest er stort set ligegyldigt, om de har et godt eller et dårligt løb (i hvert fald, hvis man kigger ud over 1. division i NK og ØK). Resultatet af matcherne afspejler derfor stort set udelukkende, hvor mange løbere, de deltagende klubber har til start og ikke hvor godt de har løbet. Skal interessen fastholdes, må der laves nogle regelændringer, så det afgørende ikke bliver, om man formår at stå tidligt op søndag morgen, men også præstationen på banen - ellers er der sgu langt til Stokkebjerg...

Konklusion: Tilbage til de gamle regler tillagt regel om ét point pr gennemførende løber. Eller, hvis man vil bevare den nuværende model med B-løbsklasser, så et pointsystem, der kigger på præstationen (km-tider?) og ikke placeringer.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: cifavofovp

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.