Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Indlæggene på o-snak i denne uge, får dele af en artikel i seneste nummer af Orientering online til at fremstå ret komisk.https://orienteringonline.dk/2020/05/04/dof-og-dets-formaend/Hvor synes du selv, du har sat nogle “fingeraftryk”?Det er på DOF’s struktur og organisation.Det må man da give manden ret i. Hvad var det vigtigste, der skete i o-sporten i din tid som formand?Danmark er nu kommet på landkortet internationalt med resultater på eliteplan ...Tjah, i december lød det ellers til at elitearbejdet gik i en helt forkert retning. Gad vide om forfatterne af indlæggene nu tager konsekvensen, og går hjem i deres respektive klubber og stiller spørgsmål ved om klubben virkelig kan bakke op om den kurs (eller mangel på samme) fra formanden ?

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: kosoroipal

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.