Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej!

Har du savnet at komme ud at løbe i et svært og udfordrende terræn med klitter og bjergfyr længst mod vest?

Så har du en god mulighed for at komme i skoven. Vestjysk OK arrangerer Vestjysk 2-dages, som i år er blevet til Vestjysk 6-dages.

Fra 25-27 juni vil der være mulighed for at løbe i den vestlige del af området, hvor fokus vil være på klitter og heder, mens der fra 28-30 juni er baner i den østlige del, hvor der er bevoksede indlandsklitter på menuen.

Løbet foregår efter corona-regulativet, så der vil IKKE være service i form af bemandet startområder, stævneplads eller tidtagning. Til gengæld får du den udsøgte luksus at blive udfordret med interessante baner i et delvis ukendt terræn - en del af området er nytegnet og har ikke været brugt til o-løb de seneste 11 år.

https://www.facebook.com/Vestjyskok/photos/a.10151356147561980/10159717929436980/?type=3&theater

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: huqitisotn

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.