Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Nok er nok -Handling.
Ingen af disse ord har hjulpet på at få jer til at forlade scenen i stilhed. Ingen er i tvivl om, hvem jeg mener, så ingen navne.
I har formået på kort tid, at lægge Elitearbejdet i grus. Forbundet lider og er splittet som aldrig før.
FORSVIND inden I gør mere skade.
DOF´s økonomiske situation er miserabel. Giv ikke kun Coronaen skylden.
Sportschefens afskedigelse har været dyr(600000-800000) inkl. sagsomkostningerne, og er ikke afsluttet. Endelig må der påregnes et væsentligt mindre beløb fra Team DK – måske en halvering, og manglende fondstildelinger til Elitearbejdet.forsvinder.
Formanden og Elitechefen har en PLAN???
Løberne har I glemt. Efterhånden overlades forberedelsen til internationale løb til den enkelte løber grundet manglende midler.
Manden(LL), der over 15 år opbyggede et unikt Elitemiljø med mange medaljetagere, blev fyret med hjælp fra cirkusklovnen og hans venner, som ikke ville yde det, som må forventes af en eliteudøver med Team DK støtte. De bristede ambitioner blev til hævntørst.
I skulle nøje læse, hvad Maja Alm skrev i en artikel om LL, men samtidigt også udtrykker sin store taknemmelighed til LL.
FORSVIND
Og hovedbestyrelsen bør gøre Dem selskab. Magen til hovedløs eller manglende hoved i beslutningsøjeblikket skal man lede langt efter.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: holleetite

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.