Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Kære Lars

Det er prisværdigt st du kæmper for Eliteudvalgsformanden, men det klinger utrolig hult. Ytringerne på o-snak den sidste uge når ikke op på samme perfide niveau som de indlæg LL var udsat for i december, og hvorfor ytrede du ikke din holdning dengang? Hvis du virkelig mente det, så burde persongalleriet være underordnet, men det kan jo være at det ikke tæt nok på, eller passede indlæggene dengang bare med din agenda?

Splittelsen i DOF skyldes ikke o-snak, og det er utrolig at høre hvor stor betydning du tillægger dette forum. Nok går bølgerne højt, men dit indlæg har mere karakter af et sympatisk redningsforsøg for en der står dig nært.

Den nuværende krise i DOF og dybe mistillid til formand og eliteudvalgsformand skyldes deres handlinger, usandheder og magtfuldkommenhed.
Tilliden til de to er væk, helt væk. Det bedste de begge kunne gøre var at trække sig øjeblikkeligt og overlade posterne til andre der kan samle DOF. En ting er vi nemlig enige om, det er vigtigt at kigge frem og få lagt nogle solide strategier. Men hverken formanden eller eliteudvalgsformanden evner dette, og kan slet ikke samle forbundet omkring sig. Det kan undre at de stadig klamrer sig til taburetten, men det overrasker ikke og bekræfter bare deres motiver. De sidder kun på posterne for egen vindings skyld og ikke for forbundets. Derfor må de ud - NU

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tovuvemopi

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.