Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Til “En der husker”

Tak for dine pæne ord om mine intentioner, men grunden til mit indlæg er faktisk at jeg er reelt bekymret for hvordan vi kommer godt videre. Og det er ikke fordi jeg tillægger dette forum en stor indflydelse, da min bekymring ikke mindst skyldes hvad jeg hørte på repræsentantskabsmødet og elitemødet i torsdags.

Det er ikke korrekt at jeg ikke kommenterede LL-sagen da det lige var sket. Jeg skrev bl.a. at det tydede på at formanden havde håndteret situationen dårligt, men også at HB i den opståede situation ikke havde andet valg end det de gjorde.

Personligt har jeg stor respekt for de resultater som LL har hjulpet løberne til at opnå, men jeg har også i flere år været stærk kritisk til den enerådende stil der blev mere tydelig med årene og håndteringen af de løbere som ikke passede ind i konceptet. Men det ændrer ikke på at DOF selvfølgelig skylder LL respekt for det store arbejde han har gjort.

Jeg snakkede med Carsten Laursen flere gange i tiden før rep.mødet, men blev ikke overbevist om at det var den rigtige vej frem for DOF.

Vi har fået oplyst at HB prøver at forhandle et forlig med LL. Når det er afklaret kan det jo godt tænkes at HB ønsker et ekstraordinært rep. møde for at klare luften.

Hvis det sker håber jeg at der kommer en ny kandidat på banen til formandsposten. Ikke fordi jeg har det fjerneste mod Carsten som jeg har kendt i mange år, men fordi Carsten er blevet for meget involveret i LL-sagen og jeg tror vi har brug for en der ikke er involveret i denne sag.

Jeg har ikke rigtig forstået hvorfor nogen mener at eliteudvalgsformanden har fejlet i denne sag da han kun er rådgivende og ingen beslutningskompetance har. Men da jeg næppe kan regnes for upartisk om denne del vil jeg lade den ligge der.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: sifkuhekic

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.