Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg ville egentlig ikke have kommenteret på debatten, men... Jeg har ikke indsigt i sagen, og synes også at det er ærgerligt, at det ikke kunne have været løst mindre konfliktfyldt. Lars har skabt nogle fantastiske rammer for eliten, og har en stor del af ansvaret for de mange medaljer. Jeg har ikke været enig i hans måde at køre tingene på. Det har vi haft mange (gode og nok lidt trættende for Lars) diskussioner om.

Men jeg kender Helge, der tog over for mig som eliteudvalgsformand, da der ikke lykkes for mig at få de ændringer i måden landsholdet blev kørt på, som ville have gjort, at jeg kunne stå inde for linjen, og selvom jeg ikke har talt med Helge om denne sag, så ved jeg, at alt hvad han har gjort, har han gjort for løbernes skyld. Han har ikke en hævngerrig agenda, han har forsøgt at løse dette dilemma på bedst mulige måde. Meget af det der er kommet frem er partsindlæg. Ud fra det jeg har læst, ser det ud til, at der er begået fejl - men vi ved meget lidt om sagen fra DOFs side. De er trods alt arbejdsgivere, og kan ikke bare diskutere personalesager åbent. Hvis det kommer til en retsag, vil vi nok få en bedre indsigt. Indtil da har jeg i h det fald tænkt mig at undlade at dømme hverken Lars, DOF eller Team Danmark.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nettuddoat

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.