Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Om LL skulle fyres, kender jeg ikke sagen godt nok til at kunne udtale mig om. Men een ting synes helt tydeligt : enhver virksomhed med respekt for sig selv ville aldrig have ageret på denne måde. "Man" burde have reageret på tidlige signaler og rygter og taget en snak med LL, Evt. have givet en advarsel med løfte om forbedring - og først derefter skride til fyring, hvis ikke der opleves en tilfredsstillende adfærd. Eliteudvalget burde have været informeret og hørt, hvilket jeg forstår, ikke er sket. Vi sidder nu tilbage med en yderst kedelig situation, for LL, men sandelig også for os alle i DOF. Jeg mener ikke, vi kan være tjent med den nuværende ledelse i DOF. Hvis ikke ledelsen selv trækker sig, må det afgøres på en ekstraordinær generalforsamling, hvor vi på demokratisk vis kan vælge en ledelse, vi kan stå inde for.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: rufdrkus

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.