Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
På søndag er det 16 år siden, at OpenStreetMap blev "født".

Hvis der i dette forum skulle være nogen, som har en tendens til at kunne stirre på kort i timevis (? !!!) - så hjælp gerne med at gøre den danske del af kortet bedre, ved at mappe ting i dit lokalområde.

Det kan være enkeltstående træer, bygninger, markveje - eller små søer, der ikke er kommet med endnu. Opret dig som bruger, læs lidt på sitet - og se om du kan bidrage. Her mangler fx. en lille sø, lidt eng og lidt landbrugsjord.
https://www.openstreetmap.org/edit#map=17/55.80758/9.53730

Community'et bag OSM forsøger at se om de kan lave en lille rekord ved at være ekstra mange der mapper på søndag, så kig forbi www.openstreetmap.org

DOF bruger i øvrigt OpenStreetMap som baggrundskort på www.findveji.dk's forside, og det sparer os allesammen for 35.000 kr. om året i forhold til Google Maps.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: dutopussac

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.