Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Thumbs up til FIF Hillerød for viljen og lysten til at arrangere et løb og dermed holde fast i et lille lyspunkt i denne ellers lidt bøvlede tid. Så længe der ikke er snak om de store arrangementer, fællesstarter mm. synes jeg personligt at det fint burde kunne lade sig gøre at afvikle et orienterings-arrangement med enkelte ekstraordinære forholdsregler. Og her lyder det til at FIF allerede havde tænkt dette godt igennem for at minimere kontakten mellem deltagerne. Vi skal jo altså også huske på at folk går rundt mellem hinanden nede i den lokale gågade uden at det er forbudt eller at der er nogen der løfter et øjenbryn over det. Det er vel ca. det samme ude til et o-løb hvor der kommer et par enkelte på kryds og tværs en gang i mellem, hvor det ikke er noget problem at holde afstand og hvor kontakttiden bør kunne holdes nede på sekund-niveau (i hvert fald i signifikant kortere tid end at din smittestop-app kan registrere det). Og så er vi altså heller ikke flere deltagere i denne sport til disse lokal-arrangementer end at sandsynligheden for et værre sammenrend af folk ved posterne ude i skoven er mikroskopisk for ikke at sige ikke-eksisterende.

Jeg havde som deltager en fin oplevelse ude ved SM nat, som givet vis blev afviklet inden de seneste restriktioner blev implementeret, men her havde arrangørerne i store træk lagt stævnet til rette efter de samme retningslinjer som skitseret af Søren Søndergaard herunder. Tænker dog måske at man kunne sprede startfeltet ud over lidt længere tid end hvad der var lagt op til i Natcup'en for at minimere sandsynlighed for grupperinger ved start/mål. Det stiller lidt større krav til arrangørerne om at være i gang i lidt flere timer, men tænker at der er mange der nok er med på den så længe der bare kan foregå noget.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nettuddoat

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.