Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
En del Condes-brugere har måske undret sig over, at den automatiske opdatering fra Condes version 10.2.2 fejler -- det annonceres, at der er en ny version, men det går galt, når man prøver at opdatere.

Dette skyldes, at der har indsneget sig en beklagelig fejl i Condes version 10.2.2, og problemet rammer derfor kun de, som i øjeblikket kører med version 10.2.2.
Man kan checke i menuen Hjælp / Om Condes hvilken version man har installeret.

Fejlen kan kun afhjælpes ved at opdatere manuelt. Det hjælper ikke at vente og prøve automatisk opdatering igen senere.
Hvis du er ramt af denne fejl, er det nødvendigt at opdatere manuelt ved at downloade fra https://www.condes.net/ver10/install_condes10.exe

Når du har downloaded, skal den downloadede fil startes for at installere opdateringen.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nettuddoat

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.