Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
frøken fattig - Jeg kan godt se din pointe. Men jeg skal ofte kører omkring 200-300 km. for at komme til løb om søndagen. Det koster ganske mange penge selv om vi fylder bilen, hvis vi kan. Derudover har de løb du referere til, lønnede folk til at styre arrangementerne og derfor også større udgifter. Vores sport er primært drevet af frivilliges indsats.
Og så bliver de motionsløb udsolgt, fordi der er så ufattelig mange motionister der er vilde med den slags. Det kan vi ikke prale af i orienteringssporten.

I orienteringsløb kæmper vi med at få nok deltagere til vores åbne løb. Og uanset hvor meget det koster at deltage i forskellige motionsløb, så er vores startafgift en betydelig udgift som kan få mig (og andre) til at vælge disse åbne løb fra og nøjes med glæden ved træningsløb. Jeg kunne heller aldrig finde på at betale 300 kr. for at løbe de løb du nævner, så en lidt ligegyldig sammenligning. Det hjælper ikke på deltagerantallet til vores åbne løb, at man kan finde løb i andre sportsgrene der er dyrere.

Jeg har altid bakket op om min klubs divisionsløb. Det er hyggeligt og kan samle klubben. Men vi er efterhånden flere, der ikke bliver ved med at bakke op. Og det er ikke sundt for de små klubber.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: kedduudagg

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.