Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:

Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb

Navn: Spørge NielsTid: 28.09.2007 10:13
Det er gode bud og rigtigt, at der må satses.

Personligt tror jeg dog, at DOF mister en del starter til åbne løb fra H21-løbere, der kun træner et par gange om ugen og ikke nødvendigvis ønsker sig 1.30-2.00 timers natture, når eliten løber på 1.23.. Ellers må man oprettet en 21AK og også indføre en sådan til divi-matcher.

Sådan!
Navn: kloge ågeTid: 28.09.2007 08:06
Spørge Niels > Mon ikke de lange tider skyldes de mange nødvendige kortskift i Aggebo-Græsted, Nordsjællands mindste skov.
Navn: Mogens MågeTid: 28.09.2007 00:16
SÅDAN! Så må der trænes mere, ellers vinder vi jo alligevel aldrig mere nogle medaljer til VM!
Navn: ;G)Tid: 27.09.2007 16:36
Sådan! Endelig en ordentlig herrebane! Måske skulle man overveje at løbe SM nat...
Emne: SM Nat
Navn: Spørge NielsTid: 27.09.2007 14:39
11,8 km natløb på en hverdagsaften i H21, er det ikke lidt vel rigeligt?? Hurtigste mand løb på 83 min.. resten over 90 min!

Synes det er lidt samme debat som med længere bane 1 til divisionsmatcher, selv i de lavere divisioner.

De tidligere 8-9 km er vel passende, og samme længde kunne man kopiere for SM nat. Det svarer til 45-60 mins løb for de bedste.