Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:

Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken

!
 De seneste 3 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

Filtreret til 'Skånemixen' (3 indlæg)
Emne: Re: Skånemixen
Navn: TJTid: 07.03.2010 16:28
Igen i dag en stor dansk dag i Skåne. Sejre i D45, D35, D14, H45, H21, H20, H16 og H14.

Tre af de 8 sejre gik til Falck Weber familien. Tim vandt H45, Jonas vandt H16 og Amanda D14. Rasmus Thrane vandt H18 med over 10 minutter.

Så skal det også lige nævnes, at Thor Nørskov (efter at have vundet Pans interne ekstra nattræning lørdag aften) lod sig overtale til at løbe H21 i stedet. Han startede først - og førte de meste af konkurrencen. Til sidst sneg den polske landsholdsløber Woijech Kowalski sig ind 25 sekunder foran - og Claus Bloch var yderligere 1½ minut hurtigere. Cool løbet af en 15-årig....
Navn: On locationTid: 01.03.2008 19:08
- Hvor Allerød OK var et fejlklip fra 3. pladsen i DH14, hvor Tisvilde Hegn blev nr. 10 - dagens vindere set med danske øjne, var imidlertid Ballerup OKs gamle drenge, der løb med lodtrækningspræmien på en LyxOL-Weekend på Åhusstrand för hela laget (Värde 3000,- SEK)!
Emne: Skånemixen
Navn: ResultatgranskerTid: 01.03.2008 16:25