Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:

Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb

på senior holdet passer det fint med når du kommer 6
minutter for sent - kommer du lige til tiden ;-)
Navn: ToreTid: 20.04.2009 10:47
Hva faen! kom han 6 minutter for sent til start, det er da ikke særlig godt i et stafetløb;)

(du løber da for springcup OK\'s seniorhold næste år ikke Thor?)
Navn: JHJTid: 20.04.2009 10:17
Ikke nok med at Thor var hurtigst af alle i ungdomsklassen - han løb også en pænt hurtig 6.-tur for Spring Cup 3, hvor han var sat ind efter afbud. 1:05 og en stræk-placering som nr. 67 skal lige forklares: for Thor kom 6 minutter for sent til start, hvor Peter Bäcker stod og viftede med kortet - Thor løb på ligegodt 59 minutter som ville have givet ham en placering som nr. 25-30 på stræk 6/7. Af danskerne kun slået af Rasmus Søes. De fleste elite-løbere løb dog om nat, mens Thor kom ud i dagslys, men som 14-årig kan man vist godt være stolt af den præstation.

Navn: Tid: 18.04.2009 18:14
og ser jeg nu: Joakim Sehested Sie nr. 5 på første tur. Sådan.
Emne: Tio-Mila
Navn: Tid: 18.04.2009 18:12
Thor Nørskov hurtigst af alle på sidste tur i ungdomsklassen. 30 sekunder hurtigere end nr. 2. Godt gået. Thor løb holdet 35 pladser frem til en 16. plads. Der er håb for fremtiden :-)