|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| O-snakmenu |
|
|
|
Velkommen til O-snak !
På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.
Skriv et indlæg
Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til - skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
|
|
|
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
|
|
|
|
| O-snakken |
|
|
|
De seneste 6 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge: Filtreret til 'forårsruller' (6 indlæg) | Navn: Bjarne's Pølser | Tid: 25.01.2016 14:46 | Der skal soya i rullen...
https://www.youtube.com/watch?v=OYRRXxWZRWw
| | Navn: JØ | Tid: 25.01.2016 14:07 | De skal udplantes i muldrig jord i ca 5 cm dybde i september. Fra ultimo marts / primo april (deraf navnet) og 2 måneder frem kan der høstes dejlige sprøde forårsruller som bedst spises rå eller flamberede. | | Navn: le chef | Tid: 25.01.2016 09:13 | tror man opnår det bedste resultat ved at koge dem. | | Navn: JB | Tid: 24.01.2016 12:08 | jeg vil foreslå at spørge "Mads & Monopolet", de har mange bud på små og store dilemmaer. | | Navn: MBN | Tid: 23.01.2016 21:35 | Ak ja. Sikke nogle dilemmaer man kan stå over for sådan en lørdag aften. Har du overvejet at spise dem direkte ud af posen? | | Navn: Anonym amatør kok | Tid: 23.01.2016 18:01 | Hej alle O-kammerater! Jeg står i den penible situation at have købt forårsruller beregnet til en frituregryde eller pande, dog ligger jeg ikke inde med nogle af delene pt. Så mit spørgsmål går på om man kan lave Daloons classic forårsruller i ovn - uden de bliver seje eller bløde? Jeg læste på Trendsales nogle tips om, hvordan man kunne gøre, men jeg var ikke tilfreds med de ringe svar! |
|
Skriv et indlæg Vis alle (uden filter)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|