Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 2 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Fair play' (2 indlæg)
Emne: Re: Fair play
Navn: MentaltrænerenTid: 09.07.2018 16:01
Helt enig, det kan der slet ikke være tvivl om.

Men et godt råd til den pågældende løber er også at huske at kigge lidt indad. Især på en sprint i en storby skulle man måske arbejde lidt mentalt med håndtering af udefrakommende forstyrrelser, ellers har man et meget skrøbeligt flow. Det er nemt og belejligt at give andre skylden for et dårligt løb. Så er man fri for at gøre noget ved det.
Emne: Fair play
Navn: Tid: 08.07.2018 20:55
I "COMPETITION RULES FOR INTERNATIONAL ORIENTEERING FEDERATION (IOF) FOOT ORIENTEERING EVENTS" står der under "Fair play":

26.8 Control officials shall neither disturb nor detain any competitor, nor supply any information whatsoever. They shall remain quiet, wear inconspicuous clothing and shall not help competitors approaching controls. This also applies to all other persons in the terrain, e.g. media representatives.

Med andre ord: postvagter skal forholde sig tavse og ikke råbe efter løbere, at de vist har bommet, og om de monstro tror, de kan finde ud af det. Ej heller skal løberne svare på postvagtens spørgsmål: Hej, kan du ikke kende mig?

Det skete desværre for en løber ved det meget flot arrangerede WMOC-sprint-finale løb i Kbh., hvorved et forsøg på at få godt flow i orienteringen fuldstændig blev ødelagt.

Jeg håber, at arrangører fremover husker at give denne lille information videre til postvagter (og andre officials).

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)