Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 2 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Al magt til natravnen' (2 indlæg)
Emne: Re: Al magt til natravnen
Navn: KRTid: 05.04.2019 16:13
Der er vidst også et berygtet hasselmushabitat i Munkebjerg ved Vejle, men det har dog ikke givet anledning til problemer ved de forrige par DM'er i skoven?
Emne: Al magt til natravnen
Navn: Tid: 05.04.2019 14:49
Det er ikke kun hensynet til ulve der indskrænker vores muligheder for at løbe på bestemte tidspunkter af året. Efter sigende skulle hensynet til natravnen være årsagen til at Wild West i år afvikles allerede i slutningen af april, inden natravnen kommer til Danmark for at yngle. Jeg er vidende om løb til næste år, som også rammes af restriktioner på grund af natravnens yngleperiode. Alt sammen meget godt, hvis nu truslen mod natravnen var menneskers færden i terrænet. Ironisk nok konkluderer Naturstyrelsen selv i en rapport fra 2007, at bestanden af natravn i Thy på det tidspunkt var gået frem med 50%, og at den største trussel mod bestanden nu var den naturnære skovdrift, som Naturstyrelsen selv har barslet med! Natravnen kan nemlig rigtig godt lide områder med opvækst i ryddede områder. Nå, men det er jo lettere at udpege andre som skurkene end at gribe i egen barm. Er det på tide at DOF igen kommer i dialog med Naturstyrelsen i stil med debatten i 70'erne og 80'erne, hvor vi fik erstattet myter og sagn om vores effekt på kronhjorte og rådyr, med videnskabelige fakta?

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)