Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
Forummenu

Velkommen til Forum !

Her diskuteres orientering, på både godt og ondt. Alle indlæg har noget med orientering at gøre.
Indlæg uden orienterings-tilknytning er du velkommen at skrive under O-snak.

Start en ny tråd

Se alle tråde


Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
Forum
 
Unge søges til nystartet projekt!
 
Camilla Bergmann2013-12-02 22:58:05

ØstKredsen søger engagerede unge til nystartet projekt!

ØstKredsen ønsker, at sætte fokus på unge og deres forhold til sporten, og har derfor gennem den selvejende institution ØstKredsens Venner, afsat en række midler til, at udvikle et projekt og nedsætte en projektgruppe, som skal få flere unge til, at interessere sig for orienteringsløb.

Vi søger unge i alderen 20-29 år, som gerne vil være en del af projektgruppen. Du kommer til, at være en del af en dynamisk og innovativ gruppe, hvor du vil få indflydelse på alt, lige fra idégenerering til produktudvikling. Du dyrker måske selv orienteringsløb eller også har du en kommunikativ relevant uddannelse (fx læser du Kommunikation eller Medievidenskab), hvor dette projekt vil pynte på dit CV. Du bor i Københavns området. Du er engageret og tør at tage ansvar. Du elsker at arbejde med projekter og samarbejde med andre unge i et team.

Du vil komme til, at præge dine arbejdsopgaver afhængig af dine interesser. Derudover kan du lægge de kræfter i projektet som du selv ønsker og har mulighed for, ved siden af dit studie og andre aktiviteter.

Man kan blive en del af gruppen, ved at sende en kort motiveret ansøgning (ca. 1/2 side) om hvorfor du synes, at projektet er interessant og lidt om dig selv. Send din ansøgning til kuvert camillabergman (at) hotmail dot com senest mandag den 9. december. Herefter vil du blive kontaktet omkring et kick-off møde. Er du interesseret i, at høre mere om projektet eller har spørgsmål, kan du kontakte Projektkoordinator Camilla på 26132135 eller kuvert camillabergmann (at) hotmail dot com.

Læs mere på: www.facebook.com/ungeiosporten

De bedste o-hilsner Camilla Bergmann

Skriv et indlæg
Indlæg