Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
Verden rundt

Alle klubber i DK
DOF
O-service
Biathlon Orientering
MTB-O
Find Vej I...
WinSplits Online
Orienterare.nu
SOFT
OPN
NOF
World Of O
IOF
Alle verdens forbundOrienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
Om orientering.dk
 
Andre emner på denne side:
Link til orientering.dk   -   Om terminslisten   -   Hosting af Orientering.dk

Why just run? - Hvorfor bare løbe? Konceptet her på orientering.dk er at skabe et miljø på nettet, hvor danske orienteringsløbere kan mødes og diskutere orienteringsløb samt finde præcis den information om orienteringsløb som de søger.

Vi forsøger at formidle alle relevante nyheder om orienteringsløb, både nationale og internationale. Fokuseringen vil primært være på eliten samt diverse organisationer under det Internationale Orienterings-Forbund (IOF).

Med tiden er vores mål selvfølgelig at kunne rapportere om alt hvad der rør sig, specielt i den danske o-verden. Dette kræver dog en del "følehorn" eller "observatører". DU er en af disse og du kan hjælpe med at gøre denne side bedre og mere interessant ved aktivt at deltage i diskussionerne på denne side samt at maile nyheder til vores skribenter. E-mailadresserne finder du på siden Kontakt os.

Vi har også lavet O-snak, hvor der kan skrives om alt muligt, altså ikke kun orienteringsløb.

Orientering.dk er et komplement til Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside samt forbundets medlemsblad. Arbejdet på og med orientering.dk er idealistisk - lønnen i vores arbejde er tilfredsstillelsen ved at gøre det mere interessant at være orienteringsløber i Danmark.

Tag stilling til din sport og giv din mening til kende.

Brug orientering.dk!
 


Link til orientering.dk

Vil du på din hjemmeside lave et logo-link til orientering.dk kan du bruge følgende billeder:

orienteringDK1.jpg (107x11)
orienteringDK2.jpg (126x13)
orienteringDK3.jpg (143x14)
orienteringDK4.jpg (190x17)
orienteringDK5.jpg (224x20)
 


Om terminslisten

Terminslisten på orientering.dk er et udtræk af terminslisen fra O-Service. Derfor vil løb placeret på DOFs terminsliste automatisk komme på orientering.dk. Varigheden af et løbs visning afhænger af løbstypen; A-løb vises i lang tid, D-løb i kort tid. Du kan ikke påvirke et løbs visning ved at skrive til orientering.dk, da listen er fuldautomatisk.


orientering.dk og UnoEuro

Orientering.dk er hostet hos UnoEuro. De er billige, stabile og yder en super support. Derfor kan vi kun anbefale UnoEuro, hvis du har planer om at skifte host for din/Jeres hjemmeside. UnoEuro stiller en kuponkode/rabatkode til rådighed i forbindelse med oprettelse. Bruger du denne rabatkode vil du få 3 måneders gratis hosting oven i din bestilling.

Rabatkode: BHZXYG

Følgende link kan bruges ved henvisning: http://www.unoeuro.com/?coupon=BHZXYG


 

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb