Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
Forummenu

Velkommen til Forum !

Her diskuteres orientering, på både godt og ondt. Alle indlæg har noget med orientering at gøre.
Indlæg uden orienterings-tilknytning er du velkommen at skrive under O-snak.

Start en ny tråd

Se alle tråde


Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.





Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
Forum
 
resultatformidling
 
Bjarne B Jensen2016-11-14 11:31:12

Burde der ikke være nogle regler for resultatformidling efter løbene?  Jeg tænker at der her mandag middag sidder i 100vis af deltagere til Jættemilen fra både Danmark, Sverige og Norge og venter på klassernes endelige resultat og split tider. Det er ikke kun ved Jættemilen, men man er også taget hjem fra divisions matcher og kredsløb og ventet i evigheder på resultaterne.

Skriv et indlæg
Indlæg

Claus Bloch2016-11-22 09:22:44 | #2
svar på indlæg fra Bjarne B Jensen 2016-11-14 11:31:12Besvar

Sakset fra reglementet:
3.17
Resultatlisten
Resultaterne skal løbende offentliggøres på stævnepladsen. En endelig resultatliste skal senest 48 timer efter udløbet af stævnedøgnet offentliggøres på stævnets hjemmeside. Listen skal indeholde oplysninger til identifikation af stævnet samt placering, navn, klub og tid for alle tilmeldte deltagere. Har to løbere samme tid, anføres de med samme placering. Herudover skal listen indeholde oplysninger om banelængde og postantal. Er ingen tid noteret, skal årsag oplyses. Resultatlisten skal opdeles klassevis, men skal også kunne sorteres efter klub og bane.
Resultatlister skal være tilgængelige på stævnets hjemmeside i mindst 1 år efter stævnet.