Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Nogen kan måske huske, hvordan en karateklub på Amager, fik en bøder fordi de var samlet 20 personer fordelt på 2 grupper på en fodboldbane, også selvom de allesammen holdt forsvarlig indbyrdes afstand.

Myndighederne kan eller vil ikke skelne mellem kortvarigt eller langvarigt ophold, og heller ikke om det foregår i et lille lukket rum eller udendørs med 10 meter mellem personer.

Så jo vi kan måske udtænke alle mulige undskyldning og tænkte procedurer, men det er simpelthen ikke realistisk at undgå at 10 personer opholder sig i et område, der af myndighederne vil blive omfattet som samme område.

Budskabet fra vores degenerede statsminister er der FORBUDT at voksne at dyrke sport sammen.

At vi så godt må sidder 500 personer i en biograf og gnaske fastfood, gør det bare endnu mere absurt.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: lonihnaheb

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.