Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Klart at formatet til DM hold favoriserer de klubber med mange løbere og herunder et bredt spektre af forskelige løbere i forskelige aldre og med forskelige kompetencer. Det er et DM i hold og her gælder det om at have den mest brede og komplette sammensætning. Man kan ikke være god uden at have en stærk eliteafdeling. Man skal have ungdomsløbere repræsenteret i alle klasser. Man skal have begyndere, forældre, de ældste og alt midt i mellem med - det giver da god mening.

Der bliver skrevet lidt længere nede at de klubber, der har en stor ungdomsafdeling klarer sig bedst og det synes jeg lugter lidt af en, der ikke har sat sig ind i pointsystemet. Eksempelvis får man for at vinde H20 klassen 4 point i hver match, i H21 8 point og H80 hele 6 point. Altså kan man i en klasse som H80 maksimalt få 15 point som klub mod de 9 point man maksimalt kan opnå i H20.

For lige at understrege hvor tosset det er kan jeg genbruge eksemplet ovenfor: Pan taber matchen om 3. Pladsen, med 3,5 point, til Horsens OK. Min bror Søren bliver 2’er i H20, dette giver ham 4 point i matchen mod Horsens OK. Min mormor på 81 løb i dagens anledning H80, hvor hun med et gennemført løb kunne have taget ligeså mange point som Søren uagtet om hun bliver sidst 1:30 t efter vinderen. Det er selvfølgelig en præstation i sig selv at gennemføre det er jeg klar over, men al ære og respekt overfor min mormor, så tror jeg da at hun er enig i at en frisk ung dreng, der giver sig røven ud af bukserne bør tage flere point end hende, der tudser rundt. Den hurtige kan regne ud at havde hun gennemført, så havde Pan slået Horsens og det synes jeg ærlig talt også havde været på et lidt tyndt grundlag.

Og så brug da lige jeres rigtige navne eller noget der er tæt på. Det er så nemt at gemme sig bag et alias

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: colepaniou

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.