Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg sniger mig lige ind, og undrer mig over at der let og elegant bliver gledet over resultaterne fra sommerens VM2022 - her bemærker jeg da Ida Agervig på en flot 11. plads på sprint (som 23-årig), Caroline Gjøtterup som 13., Jakob Edsen som nr 10 på den individuelle og Malin Agervig i en semifinale som 21-årig på knock out.

Og ikke at glemme sprintstafet holdet som bliver 5. og var med i kampen om medalje til det sidste - deres gennemsnitsalder var 26 år (Sverige 31 år, Stor Britannien 29 år, Norge 24 år, Schweiz 28 år) Holdet er altså stadig ungt, og har MANGE år igen.

Jeg ved at det er noget man ikke ligger mærke til når man står udenfor og kun ser resultaterne - men generelt kæmper vi os højere og højere op, og løfter i flok - vi har blandt andet fået 8 pladser til damerne på world cuppen - hvilken betyder at vi reelt er i top 6 over de nationer med bedste damer - og her er herrerne også igang med at komme op.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: denimedire

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.