Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg har forsøgt at skabe et overblik over alle de DM-løb, der er blevet afholdt gennem tiden. For at begrænse opgaven og gøre det muligt at lancere en første version, har jeg kun inkluderet resultaterne (top 3) for H21-klassen. På sigt kunne jeg godt tænke mig at få lagt fulde resultatlister ind og for flere klasser.

Se hvem der har vundet flest medaljer ved DM gennem tiden, både på de enkelte distancer (såvel individuelle som stafetter) og på tværs af alle distancer. For de enkelte distancer er der også tabeller med top 3 gennem tiden, hvor kilometertiden for de enkelte løb og meget mere kan ses. Det er muligt at klikke ind på alle de løbere, klubber og DM løb som fremgår. Og inden længe bliver danske EM og VM resultater tilføjet - både et samlet overblik og for de enkelte løbere.

Jeg tager meget gerne imod inputs til både forbedringer, fejl/mangler og ideer til videre udvikling.

Find det hele her: https://www.magnusdewett.dk/o-lob/dm-vindere

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.