Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:

Nye ønsker om radioposter, liveresultater på internettet og på stævnepladsen, eller bare det at forberede og gennemføre it-delen til et større stævne kan godt gøre stævne-it til en kompleks opgave. Måske kan vi hjælpe hinanden ved at dele de gode ideer og de dårlige erfaringer.
Silkeborg OK vil gerne være vært for et erfaringsudvekslingsmøde, hvor alle interesserede klubber kan komme og udveksle deres erfaringer. Vi vil tage udgangspunkt i SOK’s IT opsætning, som vi har gode erfaringer med. Grundstammen er SportIdent og MeOS. Live Result og ROC radioposter. Internetadgang via radiolink. WiFi på stævnepladsen. Evt. kamera og live transmission på YouTube. Og meget mere.
Erfaringer med andre typer af udstyr er naturligvis også velkommen.
Da Stævne IT er et meget bredt emne er det muligt vi vil dele emnerne op og sprede os ud i mindre grupper for at være i stand til at gå mere ned i detaljer.
Mødet holdes 4. november kl. 14:30 – 18:00 i Silkeborg OK klubhus, så der er mulighed for at deltage i træningsløb inden mødet.
Send en mail til Jens Børsting jensb@post10.tele.dk, hvis du gerne vil deltage.
Vi laver kaffe og indkøber lidt kage og frugt mv. Afhængig af deltagerantal og hvad vi har indkøbt bliver der forslag om et lille deltager gebyr når I ankommer. (Ca 20-25 kr)
Vi glæder os til at se jer.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.