Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
"Ømme stænger" spørger, hvad der blev af "Vinterlang"-serien, og det er rigtigt, at der ikke længere er så mange klubber i østkredsen, der byder ind med etaper.Men AMOK Vinterlang fortsætter vanen tro den sidste søndag i januar, og i år kommer vi til at løbe på Frederiksberg. Der vil være baner på 3, 5, 8, 12 og 16 km - alt sammen på 1:4.000 sprintkort. Efter løbet vil der være varm suppe og hyggesnak, så man kan få varmen igen.Banelægger Torben Speldt og stævneleder Andreas Schrøder er i fuld gang. Vi skal lige have de sidste aftaler med skolen på plads, så åbner vi for tilmelding på www.o-service.dk og www.runamok.dk. Indtil da kan I følge med på href="https://amagerok.dk/amok-vinterlang/">AMOK Vinterlang stamsidenVi grublede faktisk over, om der ville være publikum til en AMOK halvmaraton som en del af AMOK Vinterlang. Altså - en ultralang-bane som i bedste vejvalg ville være ca. 21 km. Er det skræmmende - eller tillokkende?

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: lonihnaheb

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.