Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg forsøgte at få lidt overblik over YouTube-kanaler med såkaldte "Headcam Orienteering"-videoer, hvor løberne optager deres vejvalg, og hvor man kan følge med på et indlejret kort med tracking.

Jeg fandt tæt på 50 kanaler fra hele verden, og smed dem i et excel-ark, som I kan se her. Man kan faktisk komme med til o-løb i Kina, Japan, New Zealand, USA - og overalt i Europa. Hvis I kender kanaler jeg har glemt, må I gerne tilføje dem nederst.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QBQhofNCoZcXQM1wzRoPwra4JkSnZrX-TtIIbeo9yIA/edit#gid=0

Jeg har ikke medtaget de mere almindelige YouTube-kanaler med orienteringsindhold, men det burde jeg måske lave en særlig liste for.

/ Ernst


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: duffossuto

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.