Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej Morten og genovervejeren
Jeg har det sidste halve år forsøgt at lufte format og hvordan vi gør os umage på DM Ultras facebook side, der har ca 500 følgere.
Vi opdaterede indbydelsen d 12. marts med mere info og vi beskriver også format i instruktionen.
http://sollerod-ok.dk/arrangementer/dm-ultralang-2024/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063985276982

Vi har set et nedadgående deltagerantal til Ultralang de sidste mange år, derfor prøver vi noget nyt/andet. Vi fastholder ultralange stræk (som det nu kan lade sig gøre på Nordsjælland), vejvalgsorientering. I Søllerød har alle de DM’er vi har lavet mens jeg har været i klubben (20 år+) søgt at løfte dansk orientering og niveauet for stævner. Samtidig har vi haft nogle af de højeste deltagerantal. Måske var nogen i Klinteskoven i 2013 eller på Bornholm i 2022 :-)
Nu prøver vi at løfte ultralang.

Folk som ham/hende, der vil genoverveje er der altid, eller dem, der skriver herinde, hvis de ikke helt tror noget bliver fedt. Jeg går også selv efter de bedste løb, terræner, banelæggere. Men det skader jo ikke at kigge forbi og se om vi har ramt noget, der virker. Hvis ikke er vi jo så kloge.
Måske kan samlet start-AK-baner, åbne baner eller MTB-O lokke endnu flere i skoven. Det håber vi.

Hvad er jeres konstruktive forslag? At lade DM ultralang dø? Og løbe flere sprint, mellem, lang weekender?

Vi ses :-)

Hilsen Troels

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: lonihnaheb

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.