Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej TC - og lidt flere :-)
Al respekt for dit og klubbens drive for at gøre noget ekstra og godt - det har jeg jo før set jer gøre med glimrende held.
Om jeg personligt ville stemme for eller imod samlet start har jeg ikke helt gjort op - men jeg er vist dog ret afklaret om, at der skal lægges en robust indsats i spredningen, for at en samlet start giver nogen som helst (orienterings)sportslig mening. Det havde jeg, som antydet herunder, en mistanke om, at I nok var nogen, der havde gjort. Men jeg syntes ikke rigtigt, det fremgik nogen steder. (Og for mit hurtige blik, undskyld hvis det er for sjusket, synes jeg vel egentlig også, at dit indlæg herunder henviser til en ikke-eksisterende instruktion samt en ikke vildt dybdegående note i et opslag dateret efter mit indlæg herunder ... i øvrigt gjort på et socialt medie, som der vist ikke henvises til i de officielle kanaler. Eller tager jeg fejl?)
Altså i resume: fedt, hvis I er nogen, der har lagt noget hjerteblod i arrangementet - det synes jeg måske ikke behøvede være en hemmelighed (hvad jeg lidt synes det var - og til dels stadig er).
Bedste hilsner, mfg

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tovuvemopi

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.