Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:



Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.




Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Edge:
Det er bestemt fint at arrangørerne er kreative, men jeg savner at man fra forbundets side gør en aktiv indsats og faktisk spørger medlemmerne/deltagere hvad de foretrækker.

Arrangørsiden har altid siddet tungt på beslutningerne ift stævner, hvilket ofte betyder at reglerne udformes efter hvad der lettest for arrangørerne og ikke nødvendigvis, hvad deltagerne foretrækker.

Når antallet af deltagere falder til stævner, så kunne det jo godt være et udtryk for medlemmerne "stemmer med fødderne", når man nu ikke spørger dem direkte!?

Orienteringsløb bør fortsat tilbydes under rigtige konkurrencebetingelser for dem som foretrækker det.
At andre vil nøjes en tur med et kort i hånden, er jo fint nok, men så må arrangørerne jo tilbyde begge dele i stedet for at udvande konkurrencedelen.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nuqoleqeli

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.