Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg er slet ikke fan af samlet start, som det var sidst vi havde samlet start til “ultralang”, da det o-tekniske bliver sat lidt i baggrunden. Efter min opfattelse er det, det væsentligste element i vores sport, og ikke, hvem der bare kan løbe med. Jeg er dog med på, at man forsøger sig på noget nyt, da vi har ALT for mange DM’er i vores sport, der ligner hinanden. Egentlig synes jeg man enten skulle fjerne nogle DM’er eller måske bare løbe dem hvert andet år.
Men når man så laver ændringer, bør man som minimum beskrive den nye afvikling grundigt, hvilket vel også bare er det mfg efterlyser. Er det som sidst, hvor der blev løbet sløjfer, og havde man samme første post, havde man også resten af banen sammen. Det gav ingen yderlig spredning end starten og var ganske unfair ift. hvem man delte bane med. Så en klar beskrivelse af konceptet inden tilmeldingsfristen må man kunne forvente.

Et andet, men meget simpelt sted at gøre dm’er mere tilgængeligt er, ved at rykke starten til kl. 11 elller 12. Ser det klart som en hindring, at dem der skal krydse Storebælt den ene eller anden vej, skal enten helt urimelig tidligt op, eller bruge en halv lørdag på et løb om søndagen. Det er både tidskrævende og dyrt.


Og så skal man lade være med at lægge DM nat en fredag aften. Det håber jeg ikke er noget man har tænkt sig at fortsætte med. Ikke rimeligt, at man ikke kan nå løbet, uden at gå før tid fra sit job.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: risosekime

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.