Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Et hurtigt blik tilbage i arkiverne viser at DM Ultralang ikke er ultra lang, men i snarere et forlænget DM Lang. Vindertiderne i H21 og D21 (når de bedste er til start) ligger generelt 10 min under reglementet, og man kan endda diskutere om ikke vindertiderne på henv. 140min og 105 min skulle sættes op med henv. 10 og 15 min, så distancen i højere grad adskilte sig fra DM Lang.

Men hvorfor egentlig have DM Ultralang? Nuvel det har været der siden ruder konges tid, men er tiden ikke netop vokset fra det stævne? Hvis der år efter år er svigtende deltagerantal, ja så stemmer medlemmer jo med fødderne - de vil noget andet.

En stille opfordring herfra kunne være at sløfe DM ultralang, og i stedet se om ikke der kunne skabes et nyt weekendstævne i Danmark. Lidt ala Nordjysk 2-dages eller Danish Spring, kort sagt noget hvor man år efter år ved at der er kvalitet, og som kan rumme alle løbere, og ikke kun de mest ihærdige ekstremløbere.
Det er ikke nødvendigvis en nem opgave at skabe noget nyt, men det er værd at prøve.

I øvrigt mener jeg ikke at fællesstart er et problem. Jo, hvis det betyder postpluk og færre reelle langstræk. Det sidste er også en mangelvare, næsten uanset distance i Danmark.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: pudduasote

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.