Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 1 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Indbydelse til NightChamp på nettet' (1 indlæg)
Emne: Indbydelse til NightChamp på nettet
Navn: HDTid: 15.10.2020 16:29
Til dig der elsker natløb - og til dig, der kunne tænke dig at prøve at løbe i mørket

Igen i år har du nu - og på trods af Corona-situationen - mulighed for at komme ud at løbe i mørket i det midtjyske område mellem Horsens, Silkeborg og Aarhus. 4 torsdagsaftener i november ’20 og 3 i februar ’21 afvikles - sædvanen tro og for 17. sæson i træk - natløbsserien NightChamp, på et tidspunkt af året, hvor der er langt mellem konkurrenceløbene.
Og da starten er allerede mellem klokken 18.15 og 19.15, kan man være hjemme igen i varmen efter løbet, inden det bliver alt for sent!

Du vil i november kunne komme ud at løbe i så forskellige terræner som Marselisborg Storskov, Tranbjerg Skov, Skjoldhøj Skov samt Moesgaard Skov ved Giber Å, og i februar fortsættes i Linå Vesterskov og Rathlousdal Skov ved Odder, inden det hele rundes på Sletten.
Ved flere af etaperne har du mulighed for at komme ud at løbe i skove, der aldrig eller sjældent har været anvendt til orienteringsløb. Det drejer sig om Tranbjerg Skov (kun tidligere anvendt til et Corona-træningsløb), Skjoldhøj Skov (kun tidligere anvendt til PAN-træningsløb), Linå Vesterskov (aldrig anvendt til NightChamp) samt Rathlousdal (kun tidligere anvendt til PAN-træningsløb).
Ved prologen i Marselisborg plejer der at være mulighed for omklædning og bad inden døre i Silistria, men takket være situationen med Covid-19 droppes dette i år. I skrivende stund arbejdes der på noget ”Take-away”-mad efter løbet.

Du vil virkelig kunne give den gas i skoven og give dine konkurrenter baghjul, hvis du er til skarp konkurrence, eller du kan tage det mere afslappet, eventuelt i samløb med andre eller med skygge, hvis du ikke er så sikker i mørket. Natløb giver dig god orienteringserfaring, som du også kan bruge i dagslys, og du kan ved NightChamp vælge mellem 8 baner af forskellig længde og sværhedsgrad. Så der er helt sikkert noget til dig, og noget der passer til dit niveau.

Ved deltagelse i årets NightChamp-serie er du også med i konkurrencen om de mange præmier!
Hvis du vinder din klasse, venter der dig en fin præmie, der er sponseret af Løberen i Aarhus i samarbejde med Fusion.
Endvidere deltager du i lodtrækningen af 2 gavekort á 1500 kr. til et ophold på Landal GreenParks. Du får således et lod i lodtrækningen i hver etape, hvor du starter.

Efter sidste afdeling af NightChamp i februar byder vi på en afslutning på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole med kaffe og brød, og her uddeles også de 19 klassepræmier.

Og så er det ellers bare at komme ind på O-service og få tilmeldt dig, så du kan være en del af årets NightChamp!

Se mere her: www.nightchamp.dk

Indbydelsen finder du her: http://nightchamp.dk/NC2021/Indbydelse.pdf

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)