Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 4 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Re: Geel' (4 indlæg)
Emne: Re: Geel
Navn: CasperSTid: 29.08.2021 20:48
Jeg var lige ved at tilmelde mig en åben bane. Geel er jo trods alt verdens næstbedste træningsskov :) Men med ‘fri start’ mellem 12.30 og 13.00 er det altså ikke rigtig attraktivt med 2 voksne der gerne vil løbe og 2 små børn der skal passes.

Så det bliver et nej tak.
Emne: Re: Geel
Navn: Familiefar2Tid: 27.08.2021 20:25
HaHaF… Hvor mange ekstra arrangørtimer ligger der mon i at have tilmelding til åbne baner på dagen? Og i at have put&run frem for startliste på åbne baner?
Emne: Re: Geel
Navn: Højtatflyve aka MortenTid: 27.08.2021 15:03
Hov hov. Du overser noget. At råbe og skrige, kræve og forlange og i øvrigt påberåbe sig retten til at føle sig overset, tilsidesat og krænket er en folkeret som er i høj kurs og enhver mands ret. At tage en arrangørtjans med hvad den slags fører med sig af glæder er tilsyneladende forundt de få som øjensynligt trods alt altid - også gennem de utroligt bøvlede seneste 1,5 år - prøver at navigere gennem de udfordringer der er, kigger på muligheder og med kompromisets kunst utrætteligt forsøger at ramme indenfor skiven af hvad der praktisk kan lade sig gøre. Men som det antydes er det jo dejligt uforpligtende og en hel del nemmere at stå ved siden af og lave noget støj.
Emne: Re: Geel
Navn: Tid: 27.08.2021 14:46
Hvor er det pragtfuldt at opleve, at vi strålende, danske, ekstrabladsabonnerende Orienteringens
Fædre står stolte frem og melder os klar til, altid at kaste vores endeløse kræfter ind, som hårdtarbejdende medhjælpere - også næste gang - vores klub arrangerer et af disse helt fænomenale, normale pragtstævner, som problem-, plet- og dilemmafrit opfylder alles tænkelige idealdrømme!
Lad os sammen slå et gigantbrød op og forvente, at den forvarmede ovn, at bage det i, står klar til vores disposition.

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)