Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 7 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'O-Track fejlmelding' (7 indlæg)
Emne: Re: O-Track fejlmelding
Navn: cmsTid: 18.08.2022 16:14
Hvis der er forskel på opførslen på websiden og appen, så er koden nok skrevet i (mindst) to forskellige programmeringssprog.
Selvom de bagvedliggende formler umiddelbart er ens, så kan beregningsresultaterne godt blive forskellige.
Emne: Re: O-Track fejlmelding
Navn: Tid: 18.08.2022 15:58
cms
Som du kan se af min senere tilføjelse, kan de omtalte tracks uploades via O-Track appen (iOS) men ikke via websiden. Det er kun her fejlmeddelelsen fremkommer. Det burde vel være det samme begge steder? Der er i øvrigt ikke dannet datafiler fra OCAD.
Emne: Re: O-Track fejlmelding
Navn: cmsTid: 18.08.2022 15:34
Bare for god ordens skyld, så kan man ikke konkludere at tracks er ok, blot fordi man kan se dem i andre programmer.

I O-track skal data kobles sammen med start/slutpunkter og poster, og hvis f.eks. uret ikke har fanget GPS-signalet fra start, men først når man har bevæget sig for langt væk fra startpoint, kan track ikke indlæses.

Den anden ofte forekommende fejl, er at arrangørerne får dannet datafiler fra Ocad, hvor fixpunkter er forskudt. Meddelsen "outside event bounds" kunne godt tyde på, at det er tilfældet.
Emne: Re: O-Track fejlmelding
Navn: Tid: 18.08.2022 11:55
Ja, det lyder godt nok sært. Skal lige skynde mig at sige at jeg ikke har noget at gøre med firmaet eller dets kodebase ;-)
Emne: Re: O-Track fejlmelding
Navn: Tid: 18.08.2022 11:12
Hej Jesper. Imponeret over dit hurtige svar. Fejlen var også fra andre løb end Klitløbet. Jeg har dog for 2 minutter siden fundet ud af, at trackene kan uploades uden problemer fra mobilen, men ikke fra PC. Jeg har testet med 3 forskellige gpx-filer fra løbere, som har problemet. Jeg vil derfor mene, at det er en fejl i O-Track.
Emne: Re: O-Track fejlmelding
Navn: Tid: 18.08.2022 10:02
På forsiden af O-track ser det ud som om begivenheden starter 14/8 kl. 15, og O-track vil så ikke acceptere tracks fra før den tid. Men mærkeligt nok er kortet synligt allerede fra 12, og på trackingen ser det godt nok ud til at starte omkring kl. 10. Kan starttidspunktet i O-track på en eller måde være blevet ændret efter at de første løbere lagde op? Arrangøren der har oprettet løbet på O-track burde under alle omstændigheder kunne rette det.
Emne: O-Track fejlmelding
Navn: Tid: 18.08.2022 09:33
Nogle løbere har problemer med at uploade til O-Track. De har ikke haft problemer før, og det er ikke noget i opsætningen på O-Track der er problemet (f.eks. datoer), da der er mange andre løbere der kan uploade (f.eks. det lige afholdte Klitløb). Ved forsøg på upload fremkommer følgende fejlmelding:
"Activity is outside the event bounds. Please adjust you track intervals or contact with the event administrator".
Jeg har søgt svar i O-Tracks support, men har endnu ikke hørt noget. Er der mon en her der kan komme med en forklaring/løsning?
Trackene ser helt normale ud, når man ser dem i både garmin connect og Strava.

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)