Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 8 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'O-Track' (8 indlæg)
Emne: Re: O-Track
Navn: GaTid: 19.09.2023 11:41
Får her tirsdag middag 19/9 denne fejlmeddelelse:

-->
App ikke aktiv
Denne app er ikke tilgængelig lige nu, og appudvikleren har kendskab til problemet. Du vil kunne logge på, når appen er blevet aktiveret igen.
--<

Måske det sædvanlige problem efter et problem, der er blevet fikset, at når Facebook bruges til login, så skal der også rettes vedr. Facebook-indlogningsmulighed. En indlogningsmulighed, der - hvad jeg har fået at vide - ikke kan ændres til indlogning med mail og kodeord.
Emne: Re: O-Track
Navn: Tid: 18.09.2023 15:18
O-track har været delvist nede siden torsdag aften, men har været operativ igen siden i morges.

Årsagen til problemet var en opdatering af O-track-databasen, som fejlede, og desværre har genoprettelsen taget længere end forventet. Vi beklager meget de problemer, som dette har medført i brugen af O-track.

O-track skulle som sagt være fuldt operativ igen nu. Hvis du alligvel skulle støde på et eller andet, som ikke fungerer som forventet, vil vi meget gerne høre fra dig via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6QaEkN6u3T7IkC1UrNTzfDd1wyuM_3nXLhApiLXQn2Kk-qg/viewform
Emne: Re: O-Track
Navn: 0x0Tid: 18.09.2023 08:47
Nå, så virker den vist igen.
Emne: Re: O-Track
Navn: 0x0Tid: 17.09.2023 18:33
Et eller andet må de vel have lavet siden det nu er i stykker (OK, kunne måske også være en ekstern leverandør, eller en systemopdatering).

Men hvis det er et problem var det da en diskussion værd om forbundet skulle kaste nogle penge efter vedligehold. For mig at se er det et af de mest populære og betydningsfulde tiltag i de senere år.
Emne: Re: O-Track
Navn: cmsTid: 17.09.2023 14:24
Jeg har ikke noget at gøre med O-track, men ved at forbundet vil ikke betale penge for løbende vedligehold og fejlrettelse, og at TracTrac derfor kun i begrænset omfang har tid og penge laver ændringer i O-track.

Af samme årsag må i som klubber og deltagere også forvente, at hvis der opstår problemer, så kan det tage et stykke tid, før problemerne bliver løst, og slet ikke forvente at medarbejderne i TracTrac udenfor normal arbejdstid kaster alt hvad de har mellem hænderne for at efterkomme jeres ønsker.

Med andre ord, så skal i rette henvendelse direkte til forbundet evt gennem respektive kredsudvalg eller til de HB-medlemmer, som i evt måtte kende.


Emne: Re: O-Track
Navn: JKITid: 17.09.2023 13:28
Er der nogen udmeldinger om hvad der er galt med O-Track, og hvornår det forventes at være klar igen?
Jeg kan uploade og se eget track, men ikke andres, - og antal uploadede tracks står stadig til nul...
Emne: Re: O-Track
Navn: 0x0Tid: 16.09.2023 10:58
O-track er oppe.. men mange GPS-spor mangler, bl.a. mine :-(
Emne: O-Track
Navn: 24x7Tid: 15.09.2023 08:30
O-Track er nede..

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)