Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 1 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Så er der bare én måned til årets NightChamp-serie begynder' (1 indlæg)
Emne: Så er der bare én måned til årets NightChamp-serie begynder
Navn: HDTid: 09.10.2023 18:00
Til dig der elsker natløb - og til dig, der kunne tænke dig at prøve at løbe i mørket

Igen i år har du nu mulighed for at komme ud at løbe i mørket i det midtjyske område, i år i omegnen af Aarhus. 4 torsdagsaftener i november ’23 og 3 i februar ’24 afvikles - sædvanen tro - natløbsserien NightChamp, på et tidspunkt af året, hvor der er langt mellem konkurrenceløbene.
Og da starten er allerede mellem klokken 18.15 og 19.15, kan man i de fleste tilfælde være hjemme igen i varmen efter løbet, inden det bliver alt for sent!

Du vil i november kunne komme ud at løbe i så forskellige terræner som Marselisborg Nordskov, Risskov, True Skov samt Anebjerg Skov ved Skanderborg (heraf ca halvdelen jomfrueligt terræn), og i februar fortsættes med et par løb i Lisbjerg Skov (der har været lukket som stilleskov siden 2011) og Vestereng/Brendstrup (hvoraf Brendstrup er jomfruelig), inden det hele rundes af med finalen det sydlige Marselisborg.
Ved prologen i Marselisborg er der mulighed for omklædning og bad inden døre i Silistria; og dette suppleres i år med mulighed for at bestille og spise aftensmad i klubhuset efter løbet.
Også efter sidste etape er der mulighed for omklædning og bad i Silistria - og her kan man endvidere kunne tilmelde sig kaffebordet i klubhuset. Her vil der endvidere være præmieoverrækkelse.

Du vil virkelig kunne give den gas i skoven og give dine konkurrenter baghjul, hvis du er til skarp konkurrence, eller du kan tage det mere afslappet, eventuelt i samløb med andre eller med skygge, hvis du ikke er så sikker i mørket. Natløb giver dig god orienteringserfaring, som du også kan bruge i dagslys, og du kan ved NightChamp vælge mellem 8 baner af forskellig længde og sværhedsgrad. Så der er helt sikkert noget til dig, og noget der passer til dit niveau.

Ved deltagelse i årets NightChamp-serie er du også med i konkurrencen om de mange præmier!
Hvis du vinder din klasse, venter der dig en fin præmie, der er sponseret af Løberen i Aarhus i samarbejde med Fusion. Denne præmie overrækkes ved kaffebordet i Silistria efter sidste etape.
Endvidere deltager du i lodtrækningen af 2 gavekort á 1500 kr. Du får således et lod i ”hatten” for hver etape, hvor du starter.

Og så er det ellers bare at komme ind på O-service og få tilmeldt dig, så du kan være en del af årets NightChamp!

Se mere på vores midlertidige hjemmeside her: https://nightchamp.net/
Indbydelsen finder du her: https://nightchamp.net/Filer/NC2324/Indbydelse.pdf

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)