Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 7 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Formandens beretning' (7 indlæg)
Emne: Re: Formandens beretning
Navn: Ny ledelseTid: 17.02.2020 22:08
Det er bare endnu et udtryk for at hverken formand eller direktør har nogen visioner for DOF. Formanden har været en katastrofe siden han tiltrådte, og direktøren er hans opfindelse.
Emne: Re: Formandens beretning
Navn: B6UTid: 17.02.2020 22:03
Det er desværre endnu mere tankevækkende at der i beretningen ikke er en beretning for børn og unge området.
Emne: Re: Formandens beretning
Navn: Ham der læser medTid: 16.02.2020 19:35
Beretningen fra eliten er virkelig tankevækkende. Ikke et ord om fremtiden og meget lidt ambitiøs. Der ligger ingen strategi eller overvejelse omkring fremtiden. Tænker de har mistet modet i det udvalg.
Emne: Re: Formandens beretning
Navn: DinoTid: 14.02.2020 21:25
Tæt på: hvilke punkter i kontrakten henviser du til?
Du er på dybt vand. Som skrevet er det ikke opsigelsen der anfægtes, men måden det er sket på, kommunikationen omkring det og den manglende løsning efterfølgende.
Emne: Re: Formandens beretning
Navn: Tæt påTid: 14.02.2020 18:36
LL har forbrudt sig mod sin kontrakt (på flere områder). Dette vil også medføre fyring i de fleste virksomheder. Længere er den ikke. I tillæg var stort set hele den danske elite utilfreds med hans lederstil. Kom videre og bak op om det nye der kommer.
Emne: Re: Formandens beretning
Navn: DinoTid: 14.02.2020 17:14
Hvilken sag? Der er ingen sag. Man har kastet LL ud på røv og albuer uden så meget som at sige “tak”. Det er rimeligt nok at afskedige folk og meget fint hvis ledelsen mener der skal ske noget nyt. Men det er så himmelråbende ringe kommunikeret og effektueret, at tilliden er helt på lavpunktet. Der er ingen sag udover et par stykker der så sit snit til at få fjernet LL. At man ikke formår at tale klart og tydeligt og så iøvrigt lave en aftale med LL er tåbeligt. LL har udført præcis den opgave han var ansat til. Og gjort det godt og kompromisløst. Det var det eneste at gøre. Han har været ansat i 15 år og ledelsen har kendt til LL som person og profil. Det er så ringe ledelse, at man ikke har kunne tage en dialog med manden. Istedet smider man manden ud baseret på rygter, utilfredshed og uden dialog.
Emne: Formandens beretning
Navn: Enig (i den sidste sætning)Tid: 14.02.2020 16:39
Så er Mødemappen til DOFs Repræsentantskabsmøde offentliggjort.

I formandens beretning kan man bl.a. læse følgende:

"Sidst på året måtte vi desværre sige farvel til vores sportschef og medarbejder gennem 15 år. Det har nok været den sværeste personalesag HB har stået i så længe jeg kan mindes tilbage. Det har været svært for klubberne, for trænerne og for atleterne at forstå hvad der skete og jeg har ikke mulighed for at kommentere sagen på dette sted men kun udtrykke at jeg fuldt ud forstår frustrationen fra alle sider og instanser. Det er en sag vi meget gerne havde været foruden."

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)