Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
Verden rundt

Alle klubber i DK
DOF
O-service
Biathlon Orientering
MTB-O
Find Vej I...
WinSplits Online
Orienterare.nu
SOFT
OPN
NOF
World Of O
IOF
Alle verdens forbundOrienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
 
 
Sprint-mix-stafet på VM programmet fra 2014
Skrevet 19/11 2012 af Claus Bloch kl. 22:23 - Læst 2049 gange

I dag blev det offentliggjort på det internationale orienteringsforbunds hjemmeside, at der fra og med VM i Italien i 2014 vil være sprint-mix-stafet på programmet. Disciplinen vil blive afholdt med 4 ture á ca. 15 min, startende med 1 dametur, så 2 herreture og til sidst en dametur. Der er gafling på alle turerne. Med den rækkefølge forventer IOF, at der vil blive mest mulig spænding om resultatet. Disciplinen er flere gange blevet løbet til WorldGames, og vil i 2013-udgave i Columbia blive løbet efter samme opsætning som til VM.

Dermed fortsætte IOF med at "sprinte-ficere" de internationale løb, hvor WorldCuppen allerede er blevet en konkurrence i at være verdens bedste og mest stabile sprinter, i stedet for verden mest komplette o-løber.

Så måske skal vi i DK allerede til april på Fanø til at teste den nye disciplin? Danmark vil sikkert være med i kampen om medaljerne, men hvor mange år vil der gå før Schweiz ikke vinder den nye disciplin? Og er det derfor at Simone Niggli har valgt at fortsætte sin satsning t.o.m. 2014? Hvad synes du om det nye tiltag? Giv din mening til kende i Forumet eller på O-snakken.

Læs IOFs pressemeddelelse her og se reglerne for disciplinen her.

Tilbage til forsidenNyheder

20/10: 2014-udgaven af træningsdabogen er klar
05/01: WorldCup afd. 1-3 på New Zealand
19/11: Sprint-mix-stafet på VM programmet fra 2014
17/11: Orientering.dk har skiftet server - du har fået nye funktioner
01/04: Ny udgave af Excel-træningsdagbogen klar
28/09: Mailen fungerer igen på orientering.dk
22/09: Mailen stadig nede på orientering.dk
08/09: Ida Bob 5'er til NORT
20/08: VM biathlon stafet aflyst
19/08: Guld til Anne på sprint i D20
Gamle nyheder

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb